071 402 23 22
Spoedlijn: Toets 1
Nolensstraat 82
2221 CE Katwijk
Openingstijden
08.00 - 17.00 uur

Rennen naar het inloopspreekuur, receptenlijn inspreken voor medicatie, bellen voor een radiologieverslag, printje ophalen van recente labwaarden… Goed voor je gezondheid zorgen kan u zo nu en dan best wat tijd kosten. Gelukkig kunnen er steeds meer zaken digitaal geregeld worden via MijnGezonheid.net. Even tussendoor, gewoon op uw mobiele telefoon.

Online patiëntenportaal

MijnGezondheid.net (MGn) is een online patiëntenprotaal waarmee u op afstand en vooral veilig kunt communiceren met uw huisartsenpraktijk. U kunt labuitslagen inzien, niet-spoedeisende vragen stellen en foto’s van bijvoorbeeld huidaandoeningen laten beoordelen. Via MGn kunt u uw recente dossier inzien, medicatie herhalen en verwijsbrieven bekijken. Om maar eens een paar dingen te noemen.

Aanmelden

MGn werkt samen met de app MedGemak; deze is te vinden in alle appstores. Via MedGemak heeft u de functionaliteiten van MGn gewoon op uw telefoon, alles handig bij elkaar onder één knop. Op www.mijngezondheid.net kunt u alles lezen over de voordelen van het patiëntenportaal en de app, en hoe u zich kunt aanmelden.

Veilig communiceren

Veel mensen maken gebruik van de gelegenheid om foto’s van aandoeningen naar de huisarts te sturen. Logisch, want dit scheelt een bezoek op het spreekuur en dus tijd. Deze foto’s worden veelal via e-mail gestuurd, met uiteraard naam en geboortedatum erbij. Nu maken alle Nederlandse huisartsenpraktijken gebruik van een beveiligde mailbox, maar nog altijd schuilt er een risico in e-mailverkeer. Het is simpelweg veiliger om uw foto’s en vragen via MGn naar uw huisarts te sturen.

Maar voor spoedeisende zaken geldt nog altijd: een beller is sneller.

©2024 Huisartsenpraktijk van Gent Privacyverklaring

Webontwikkeling: 2nd Chapter